+31-6-41613334

Wie is Annetje?

Eigenaar

Annetje Riel is geen onbekende in het land van het partnerdansen. Of het nu gaat om Salsa, Argentijnse Tango of Stijldansen, Annetje draait al heel wat jaartjes mee.
FDO gediplomeerd danslerares, Ballroom en Latin wedstrijdpartner van Luut Griffioen, docente Argentijnse Tango, Salsa, Bachata en meer, gaf ze les op vele nationale en internationale Congressen.
Samen met partner Marlon Castillo was ze verantwoordelijk voor de introductie van de LA Style Salsa in Nederland in 1989. Ze organiseerde, als eerste in Europa, 6 Europese Salsa Festivals, had jarenlang een grote dansschool in Haarlem en stond aan de wieg van de oprichting van Salsa United, de Salsabond Nederland.
Zij traint amateurs en professionals op gebied van onder andere Salsa, Argentijnse Tango, Bachata en West Coast Swing, geeft met veel plezier clublessen en verzorgt workshops voor amateurs en het bedrijfsleven.
Ze organiseert het Nederlands Kampioenschap Salsa.
Op dit moment is zij een van de peilers onder Salsa Sociál en Inclusive Dance, dansen voor speciale groepen, vertaalt ze dansen voor Rolstoelgebruikers en houdt ze zich bezig met het vormgeven en invullen van de eerste internationaal erkende opleiding voor salsadocenten en –assistenten onder toezicht van de SON.

Geschiedenis in dans

Een (heel) kleine greep:
Met partner Luut Griffioen: van Latin en Standaard wedstrijden en Rock ‘n’ Roll tot Argentijnse Tango.
Met partner en echtgenoot Marlon Castillo: Shows, films en prachtige dochter Nadia.
Interviews voor Latin Emagazine: van Jimmy Cliff tot Juan Luis Guerra.
Danser in Mambo Kings, MC, opleidster SON en tv met Klaas vd Eerden.

 

Back to top