+31-6-41613334

Team 3 Columns

Vanessa

Vanessa is ook wel de Salsa Diva genoemd. Zij brengt haar jarenlange ervaring in showdans en styling mee naar de sociale dansvloer.      

Peter

Peter is opgeleid en uitgegroeid tot een ervaren Salsadocent die bij diverse dansscholen in heel Nederland heeft lesgegeven in zowel Ballroom, latin, en salsa. Peter Is bekend om zijn duidelijke en rustige uitleg waarbij het aanleren van figuren in combinatie met danstechniek de basis vormen, alles gevuld met een dosis humor. Peter begon met stijldansen […]

Wie is Annetje?

Annetje Riel is geen onbekende in het land van het partnerdansen. Of het nu gaat om Salsa, Argentijnse Tango of Stijldansen, Annetje draait al heel wat jaartjes mee. FDO gediplomeerd danslerares, Ballroom en Latin wedstrijdpartner van Luut Griffioen, docente Argentijnse Tango, Salsa, Bachata en meer, gaf ze les op vele nationale en internationale Congressen. Samen […]

Robina

Robina is een veelzijdig danseres met al jaren ervaring in uiteenlopende partnerdansen, van Stijldansen tot Salsa en van Kizomba tot Argentijnse Tango. Sinds 2022 volgt ze de opleiding tot Salsa dansleraar bij de SON en assisteert Peter bij de danslessen.  

Bianca

Bianca is in 2010 begonnen met stijldansen. Dit heb ik 10 jaar lang met heel veel plezier gedaan. Inmiddels begonnen met Salsa en ook deze dans vind ik erg leuk. Vanaf 2023 assisteer ik bij de stijldans- en salsa lessen in Uithoorn.

Back to top