fbpx
postadres: Postbus 177, 2130 AD Hoofddorp +31-6-41613334

Team 4 Columns

Sederick

Sederick is een Afro Latin docent met jarenlange ervaring. Hij is bekend om zijn enorme kennis van muziek en dansgeschiedenis. Zijn lessen zijn ontspannen en vol humor.      

Wie is Annetje?

Annetje Riel is geen onbekende in het land van het partnerdansen. Of het nu gaat om Salsa, Argentijnse Tango of Stijldansen, Annetje draait al heel wat jaartjes mee. FDO gediplomeerd danslerares, Ballroom en Latin wedstrijdpartner van Luut Griffioen, docente Argentijnse Tango, Salsa, Bachata en meer, gaf ze les op vele nationale en internationale Congressen. Samen […]

Wil

Wil is lesgever bij SalsaSirena. Met zijn achtergrond in de Dominicaanse Republiek geeft hij met veel plezier en passie les in Bachata Autentica en Salsa.    

Stephen

Stephen heeft een rijk verleden als danser en lesgever. Deze Irishman in Holland specialiseert zich in Salsa en Bachata en geeft samen met Annetje lessen in Amsterdam Noord.      

Eef en Ron

Eef en Ron zijn het kloppend hart van SalsaClub Adam Noord. Specialisten public relations, luisterend oor en regelneven. Zonder hun zou de SalsaClub niet bestaan  

Romeo

Romeo geeft met veel plezier lessen in Rueda de Casino en samen met Annetje Salsalessen in Amsterdam Noord.

Back to top