+31-6-41613334

SalsaSirena Business

SalsaSirena staat bekend om business activiteiten en teambuilding workshops.
Zo legt SalsaSirena waardevolle verbindingen tussen het bedrijfsleven en sociale instellingen: Lets play together.
Onder de naam Follow to Lead vinden teambuilding workshops plaats.

Follow to Lead is de naam die we onze Teambuilding en Leadership Trainingen meegeven.

‘Follow to Lead’ is een training waarbij de deelnemers kunnen ervaren wat het is om daadwerkelijk leiding te geven en geleid te worden. In deze workshop worden inzichten & leermomenten op een vrolijke en plezierige manier door coach Annetje Riel aangereikt.

Doel van de training is deelnemers te laten ervaren hoe ze op dit moment leiding geven en ontvangen. Het maakt de verhoudingen binnen uw team duidelijk, laat de deelnemers ervaren wie ze zijn en waar ze staan binnen het geheel. Van hieruit kunnen ze, afhankelijk van het doel van de training, hun leiderschapskwaliteiten onder de loep nemen en verder ontwikkelen, óf de verhoudingen binnen het team blootleggen en verbeteren.
Follow to Lead bestaat dus in twee versies: Teambuilding óf Leadership Training.

Wij geven uw teamleden de tools en het inzicht  om met de opgedane ervaringen aan de slag te gaan, om de positie van anderen te voelen en hierdoor nieuwe inzichten te verwerven waarmee ze hun eigen positie beter kunnen invoelen en invullen.

Uniek in zijn soort maakt deze training gebruik van partnerdans met Salsa en Merengue muziek! Verschillende manieren van leidinggeven worden duidelijk zichtbaar gemaakt en waar nodig worden inzichten aangereikt hoe het ook anders kan.

Boek altijd zo ver mogelijk van tevoren, zodat de datum van uw keuze nog vrij is!
Neem contact op via info@salsasupply.nl of bel voor alle informatie 06-41613334.

Let’s play together
Met je bedrijf een sociale footprint achterlaten in de samenleving? SalsaSirena verzorgt activiteiten waarin bedrijven gekoppeld worden aan kwetsbare groepen uit de omgeving.
We leggen een link tussen een maatschappelijke organisatie en jouw bedrijf en verzorgen samen een bijzondere ontmoeting tussen je medewerkers en bijvoorbeeld bewoners van een zorgcentrum.
Een ontmoeting die een diepe indruk zal maken op alle deelnemers.
Neem contact op via info@salsasupply.nl of bel voor alle informatie 06-41613334.


Impressie van teambuilding uitje van Nestlé bij Vitalis Peppelrode in Eindhoven. Met dank aan alle rolstoeldansers, in het bijzonder dhr Cor Nijenhof, alle vrijwilligers van Nestlé, en NL Cares

Back to top